Tid for velvære

Å fornye bad og soverom trenger verken være veldig dyrt eller tidkrevende. Slik fornyer du de viktige velværerommene med enkle grep!

Vi har lett for å konsentrere oss mest om stue og kjøkken, rom vi tar imot gjester i. Men bad og soverom er viktigere enn vi kanskje tenker over. Det er jo her vi skal trekke oss tilbake for å hente hvile og energi. Når så du kritisk på disse rommene sist? Kanskje de fortjener en oppgradering?

DITT PRIVATE SPA
Bad kan være dyre oppussingsobjekter. Det er kanskje en stor del av grunnen til at vi kvier oss for å gyve løs på dem. Den gode nyheten er at det er mye som kan gjøres på badet uten at det løper enorme kostnader.

Fliser er ofte dyre. For å legge fliser må man også gjerne legge gips og membran. Men kanskje er det slett ikke nødvendig?

Med baderomspanel slipper du grunnarbeid og nedetid. Veggsystemene er godkjent etter våtromsnormen, og med membranen i front trenger du ikke å bekymre deg for skjulte skader i bakveggen. Veggsystemene er enkle å rengjøre og krever minmalt med vedlikehold. Og glemt alt du kanskje har trodd: veggpanel trenger ikke fremstå som «kunstige» fliser. Du kan velge mellom et vell av moderne design, også med slette overflater.

Trenden nå går mot mer «møblerte» baderom, rom som tilfører noe mer enn det rent praktiske. Et rom for nytelse og avkobling, som henter inspirasjon fra stuen, med pynt og lett møblering. Da kan malte flater være et godt alternativ.

Med våtromsmaling får du en slitesterk overflate som er enkel å holde ren. Fargevalgene er nær sagt uendelige, så det er enkelt å skape din egen stil.Med Fibo veggsystem bygget du baderomsveggen fem ganger raskere enn med fliser?

TIPS! Gjøco Interiør 25 Våtrom kan brukes i alle rom og kan legges på de fleste overflater, også tidligere malte flater.

TIPS! En kombinasjon av fliser eller baderomspanel og malte flater gir badet et lunt og behagelig preg. Sett prikken over i-en på det nye badet med en behagelig krakk eller benk, grønne planter og personlig.