Caroline grondin 35b E njb G9 E unsplash

Betongser­vice AS

Byggfag
HUS
Nyhet
41482 Klatrer på brygga

Vi veileder deg gjennom store og små byggeprosjekter

Byggfag er landets eneste medlemseide byggevarekjede. Sammen med solide leverandører av alt fra verktøy og trevarer til gulv og maling – tilbyr vi det du trenger til ditt neste prosjekt.

Les mer

Vi veileder deg gjennom store og små byggeprosjekter

Betongservice AS er en fullsortiments byggevareforretning som leverer det du trenger til dine prosjekt. Vi har alt fra tyngre byggevarer som trelast, gips, isolasjon, dører og vinduer, til mindre produkter som verktøy, festemidler, lim og fug. Vi har åpent butikkutsalg med utstilling og et bredt produktsortiment.


Betongservice AS leverer også maling og tilbehør. Hos oss i Byggfag finner du de fleste produkter fra de anerkjente leverandørene i byggebransjen.


Som Byggfag HUS-forhandler er vi også leverandør av hus, hytter, garasjer og hagehus med flott arkitektur og gode løsninger. La deg inspirere eller tegn ditt helt eget Byggfag HUS. Vårt arkitektkontor kan tegne ditt drømmeprosjekt.


Spør oss gjerne om hjelp, enten via telefon, mail eller ved å ta turen innom oss. Fagkunnskap kombinert med solide leverandører og samarbeidspartnere, gjør at vi leverer høy kvalitet i alle ledd.


Kontaktinformasjon og kart finner du lenger ned på siden.


Vi sees hos oss, fagbutikken i ditt distrikt.

Kontakt oss

Reidar Bakkehaug

Daglig leder

Ronny Mikkelsen

Innkjøpssjef

Betongservice AS


Industrivegen 24
9152 Sørkjosen


byggfag@betongservice.net
77 77 03 00