4 nye farger som sklir rett inn i den nordiske stilen

4 nye farger som sklir rett inn i den nordiske stilen

Huntonit har lansert fire nye farger som gjenspeiler den nordlige himmelen og havet. Se hvordan du kan forvandle hjemmet på en helg med ferdigmalte veggplater fra Huntonit.

Ingen sparkling eller pussing

De ny veggplatene får du i tre lekre blåtoner, samt i Dempet Sort – i tråd med trendbildet vi ser over hele Norden for øyeblikket. Blåfargene heter Alladin, Kveldshimmel og Pilasterblå – og har fargekoder som de samme betegnelsene hos Jotun. Med ferdig slitesterk overflate og kjapp montering med skjult spikring kan du være trygg på et plettfritt resultat. Med veggplater trenger du nemlig verken sparkling eller pussing. Platene kan monteres rett på eksisterende vegg eller på stenderverk. Det eneste du må huske er å sikre at underlaget er rett. Har du ikke vater i hus er det altså nødvendig med en tur innom nærmeste Byggfag-forhandler.


Artikkelen fortsetter under bildet.

Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund

Fine farger og enkle løsninger er ikke de eneste fordelene med veggplater fra Huntonit. Vi nordboere oppholder oss mye innendørs, spesielt i vintermånedene. Da er det viktig med et godt og trygt inneklima. Platene er de eneste ferdigmalte platene i verden som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Det er et rent naturprodukt hvor treets eget limstoff, lignin, brukes som bindemiddel i platene. De har heller ingen tilsatte limstoffer eller giftige kjemikalier. Det resulterer i at platene fra Huntonit ikke skiller ut skadelige avgasser.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Veggplatene er produsert i Norge, av kortreist norsk skog. Stikk innom nærmeste Byggfag-forhandler for å se nærmere på den nordiske favoritten. Oversikten finner du her.