Gjør de tøffeste jobbene lettere

Gjør de tøffeste jobbene lettere

Kraften til ledning og friheten til batteri er endelig en realitet. Med MULTI VOLT fra HiKOKI Power Tools, tidligere Hitachi Power Tools, får du all den kraften du trenger til å kutte ledningen. MULTI VOLT gir deg høy kapasitet og dobbelt så mye kraft sammenlignet med dagens 18V. Dermed kan du trygt gyve løs på de aller fleste arbeidsoppgaver på en byggeplass.

Samme batteri til både 18V og 36V

MULTI VOLT-plattformen er bygd for både fortiden og fremtiden. Batteriet er kompatibelt med nåværende 18V-verktøy og tilpasser selv spenningen automatisk mellom de to voltklassene. Du trenger altså ikke å starte plattformbyggingen på nytt – du kan bare fortsette å bygge videre med MULTI VOLT-verktøy og MULTI VOLT-batterier.

Den verktøyfølelsen du har i hånda betyr mye når du holder verktøy i hånda i mange timer hver dag. Da er det godt å vite at du får 36V i samme kompakte størrelse og med samme vekt som 18V-batteriet. Det gir deg behagelig ergonomi gjennom hele arbeidsdagen.

Artikkelen fortsetter under filmen.

Bransjens beste garanti?

MULTI VOLT-batteriet har lang levetid og tåler ca. 1500 ladesykluser. Det har praktisk batteriindikator med 4 nivåer som viser hvor mye strøm som gjenstår i batteriet. Selve ladetiden er også svært gunstig – med hurtiglader er du i gang igjen etter 32 min. Ladetiden for MULTI VOLT-batteri på 18V-verktøy er 15 minutter (1,5Ah) og 20 minutter (3,0Ah).Med det nye batteriet kan du jobbe raskere, lenger og mer effektivt med de nye 36V-verktøyene som allerede er å finne i markedet: sirkelsag 165 mm, borskrutrekker, slagskrutrekker, slagbormaskin, muttertrekker 1/2”, muttertrekker 3/4” og vinkelsliper 125 mm.I HiKOKIs verktøyprogram får du 3 års garanti uten krav til registrering. Samtlige maskiner er konstruert for å tåle tøff belastning i et profesjonelt miljø. HiKOKI gir deg tre års garanti på alt av el-verktøy, batterier og ladere. Det er ingen krav til registrering, og eventuelle feil og mangler repareres kostnadsfritt – forutsatt at feilen ikke er normal slitasje eller skyldes feilaktig bruk (gjelder også ved bruk i nærings- eller yrkessammenheng).

Artikkelen fortsetter under bildet.

Følg med for flere råsterke nyheter

I løpet av 2019 kommer bl.a. MULTI VOLT B-batteri på hele 1440W, kombihammer SDS Max, sirkelsag 125 mm, bajonettsag, kapp-/gjærsag , vinkelsliper 230 mm, nettstrøm-adapter, støvsuger våt/tørr, støvsuger tørr m/Bluetooth.

Vi sees hos fagbutikken i ditt distrikt.