Nytt bad til en rimelig penge

Nytt bad til en rimelig penge

NYHET! Baderomsvegger i betong, marmor, stein og skifer er både trendy og tidløst. Med Stone/Cement-kolleksjonen kan du oppnå en eksklusiv, industriell look uten at det koster en formue. Foto: Smartpanel WetWall

Skal du pusse opp badet og vurderer baderoms­fliser, våtroms­panel eller annet på veggene? Da bør du ta med Smartpanel Wetwall i vurderingen!

Nyheten Smartpanel Wetwall er 100% vanntette baderomsplater, som gjør det enkelt og trygt å fornye badet.


De vanntette kvalitetsplatene tilbys i et bredt utvalg designutførelser – både når det gjelder farger, strukturer og flisemønstre – som gjør det enkelt å skape akkurat den stilen du ønsker i baderommet.


NYHET! Smartpanel WetWall Refresh Oak med spilemønster 06x240cm og sort fuge. 100% vanntette baderomspaneler med kjerne av Huntonit Proff Vegg, godkjent i henhold til SINTEF og Våtromsnormen. Foto: Smartpanel WetWall


Unike baderomspaneler

Unikt med Smartpanel Wetwall er at kjernen består av trefiberplaten Huntonit Proff Vegg, som er norskprodusert, solid, miljøvennlig og uten skadelige tilsetningsstoffer. Kvalitetslaminat med lekre designuttrykk limes på frontene og sperrelaminat dekker baksiden. Laminatene er selvsagt antibakterielle.
NYHET! Smartpanel WetWall Classic White High Gloss med flisemønster 60x30cm og grå fuge. Foto: Smartpanel WetWall

TIPS! Smartpanel har utviklet et Wetwall-system som består av fugemasse, listverk og skruer. Da slipper du å gå deg vill i utstyrs­jungelen, og resultatet blir tett og trygt.

Monteres enkelt i ønsket lengde

Standard høyde er 240 cm, som er vanlig takhøyde i nordiske boliger. Mange varianter leveres også opp til 302 cm, og vi kapper gjerne i ønsket lengde for å redusere avfallsmengden.


Fugebredden er 2 mm, og fugefarge varierer mellom grå, hvit og sort. Lister i samme farge som fugefargen er absolutt penest.


Platene monteres enkelt med klikklås på stenderverket, har skjult festing og er godkjent ihht. SINTEF og Våtromsnormen.


Les mer og se alle profiler: Smartpanel WetWall
Kilde: Smartpanel WetWall

Relevante artikler