Velkommen inn!

Derfor er inngangsdøren viktig

Inngangsdøra er det første du møter når du kommer hjem, og førsteinntrykket gjester får av hjemmet ditt. En vakker dør kan gjøre mye for fasaden på huset ditt. Sammen med et hyggelig inngangsparti vil den fungere som et smykke.

En god dør bør komplettere husets arkitektur, i tillegg til, selvsagt, å beskytte hjemmet ditt. Understrek husets særpreg ved å velge en dør som passer husets byggestil – eller skap kontrast med en spesialfarge som gir særpreg og personlighet. Selv om hvitmalte dører fremdeles er det vanligste, vil en ny dør i en fin farge kanskje kunne gi fasaden din det lille ekstra?

Om du har plass vil doble dører tilføre huset et herskapelig og eksklusivt preg. Dører med glass vil gi bedre lysinnslipp og øke romfølelsen i gangen. Dersom du bor i et område med mye trafikk, kan en ekstra lydisolert dør være et godt valg.

Er du i tvil om hvilken dørtype som best kler ditt hus, kan du rådføre deg med en arkitekt. Nye dører er godt isolert, og å bytte ut en eldre dør vil redusere varmetapet i boligen din og spare deg for strømutgifter. Alle nye dører kommer med monterinsanvisning. Det er ganske enkelt å bytte, og de fleste klarer dette selv uten å bruke håndverker.