Utnytt plassen du har enda smartere

Utnytt plassen du har enda smartere

Et ryddig hjem gir en følelse av energi, overskudd og harmoni.

Langlo hjelper deg i gang med skreddersydde garderobeløsninger til ditt hjem.
Langlo tilbyr hjelp til alt fra planleggingen av garderobeskapet til selve monteringen. «DIY»,– gjør det selv – har aldri før vært enklere med et helt serviceteam i ryggen.
Fire modeller, ni nye fronter!

Skyvedørene fra Langlo kommer i fire ulike modeller; Topaz, Safir, Titan og Retro. Modellene har forskjelligeegenskaper som gjør at du kan velge den typen skyvedør som passer akkurat til ditt hjem.


– Nå har Langlo lansert en fargerik kolleksjon i ni nye fronter. Flere finner glede i å sette mer farge på tilværelsen, spesieltetter tunge år med pandemi. De ni nye fyllingene gir skyvedørene en innbydende, moderne, lys og stimulerende følelse.
Velg mellom Volcanic Black, Crystal White, Light Grey XT, Cashmere, Horizon, Powder, Cuba Libre, Dark Mountain Eikeller hvittonet Eikefinèr.Tegn din egen drømmegarderobeDet er inspirerende, utfordrende og ikke minst gøy å visualisere et prosjekt før man starter. Å tegne sin egen drømmegarderobei tegneprogrammet Langlo Designer gir en følelse av eierskap og mestring. Når alle mål og tegninger er laget, er det bare å leggeinn bestilling hos byggevareforhandler direkte i programmet.

TIPS! Lag en plan basert på behov og visjoner du og familien har for hjemmet. Lag et system som er enkelt og oversiktlig for dere.

- Å velge riktig garderobeløsning kan være en utfordring for noen. Valgmulighetene er mange, derfor kan det værehensiktsmessig å søke hjelp tidlig i prosessen. Garderobeplanleggere hjelper deg gjerne med forslag til løsning, helt kostnadsfritt.


Langlo er med deg hele veien fra skisse til leveranse, enten du er interessert i en standard løsning eller et helt unikt uttrykk.


Plass til alt og alleHverdagen skal leves med plass til alt og alle. Skap gode rammer i hverdagslivet ved å velge oppbevaringsløsninger som gir hjemmet ditt god funksjon.


Relevante artikler