Vi flytter inn!

Høst betyr mer innetid, og er en perfekt sjanse til å se på hjemmet ditt med nye øyne. Er hjemmet klart for et ansiktsløft? Slik kan du med enkle grep gjøre hjemmet ditt lunere, varmere og vakrere før vinteren!

Fargeglede

Personlighet, bærekraft og farger er tydelige trender nå. Vi vil ha naturlige og friske farger og materialer. Hvitt og fargeløst tilhører fortiden, mener trendekspertene. Nå vil vi ha farger og personlig stil! Å male om stua gir deg nytt rom på en helg. Trenden går mot sterkere og klarere farger enn tidligere. Valgmulighetene er uendelige. Farger har stor påvirkning på oss, og det kan være en god idé å tenke gjennom hvilken stemning du ønsker å skape i et rom før du gyver løs. Vil du ha det varmt eller kaldt? Lyst eller mørkt?


TIPS! Farger endrer karakter fra et rom til et annet. Mal på en treplate, gjerne av en viss størrelse, før du går løs på veggen. Flytt platen rundt i rommet for å se hvordan lyset påvirker fargen. Også andre flater, som for eksempel gulvet, er med på å påvirke opplevelsen av en farge. Er det gultoner i gulvet, kan det ble penest med en kaldere veggfarge, for at det gule preget ikke skal dominere for mye.

TIPS! Lister og tak må ikke være hvite. Skap en lun og behagelig «hulefølelse» ved å male tak, lister og vegger i samme farge. Kanskje en uvant tanke, men det kan bli utrolig lekkert!

TIPS! Vil du bli kvitt den gamle strietapeten i rekordfart? Veggplatene Walls2Paint gir deg slette vegger klare for maling i din favorittfarge. Du trenger verken sparkle eller grunne.


Artikkelen fortsetter under bildet.

Nytt gulv

Er gulvet slitent og slitt, hjelper det ikke med fancy sofa. Gulvet et husets største og viktigste møbel! Et lekkert gulv øker verdien på boligen din og er en viktig del av helhetsinntrykket i et rom. Dersom det gamle gulvet ikke lar seg slipe ned eller fornye, bør du vurdere å skifte det ut. Hva slags gulv du skal gå for, avhenger av smak og behag, men det er også noen praktiske ting du bør ta stilling til. Vil du ha vakkert gulv som blir et smykke i rommet, eller et nøytralt gulv som løfter frem rommets øvrige detaljer? Ønsker du en rustikk stil med et mørkt tregulv, eller vil du skape friskhet og eleganse med lyst tre? Hvor mye skal gulvet ditt tåle?


Parkett er for mange det opplagte valget. Parkett er ekte tregulv, og kjennes behagelig og varmt å gå på. Når gulvet etter hvert får riper og sår, kan det slipes ned og lakkes på nytt. Å legge parkettgulv er enkelt og raskt, og et godt valg om man ønsker gulvvarme.

Ønsker du et ekstra slitesterkt gulv, kan laminat være et godt valg. Laminat er ikke tre, men mange lag papir som er utsatt for svært høyt trykk. Det gjør gulvet svært motstandsdyktig. De fleste vil ikke kunne se forskjellen på et moderne laminatgulv og ekte tregulv. Laminat koster som hovedregel også mye mindre enn ekte parkett. Et laminatgulv vil holde seg fint lenger enn parkett, men kan være vanskelig reparere ved skader, og kan ikke slipes ned.TIPS! Et stort rom vil virke enda større med lange og brede gulvbord. Et lite rom virker større med stavparkett.


TIPS! Fiskebensmønstret gulv gir interiøret klassisk og herskapelig preg, og blir vakkert både i moderne og klassiske hjem.

Gr1 nr7 bf gj hi 3 grunnlag www8
Gr1 nr7 bf gj hi 3 grunnlag www9
Gr1 nr7 bf gj hi 3 grunnlag www10
Gr1 nr7 bf gj hi 3 grunnlag www11

Nytt liv til badet

Er badet modent for en oppgradering? Det kan kanskje gjøres enklere og billigere enn du kanskje tror! Når vi pusser opp badet, trekker gjerne gips, membran og fliser opp prisen. Bytter du ut fliser med veggpanel kan du enkelt og raskt gi badet et løft til en rimelig penge. Panelene kan se ut som flis, men kommer også med slette overflater. Det finnes et stort utvalg av designs på markedet, så sjansen er stor for at du finner en plate som passer for deg.


TIPS! Fibo veggpanel er godkjent for bruk i våtsone og fungerer som membran.Ønsker du en betongaktig og rustikk look på badet, er mikrosement et fantastisk produkt. Mikrosement i våtromskvalitet kan brukes på de fleste overflater, både i dusjsonen og på tak, vegger, gulv og interiør. Du kan fint legge mikrosement på gamle fliser, tre eller betong, så lenge underlaget er stabilt. Mikrosement kan blandes i de fleste farger, og leveres som matt, silkematt eller glossy.


Artikkelen fortsetter under bildet.

Smarte skyvedører

Er innerdørene modne for utbytting? Dersom det er trangt om plassen, eller du ønsker et åpnere og luftigere preg, kan du vurdere å bytte inn de tradisjonelle dørene i skyvedører. Fordelen med skyvedører er at du enkelt stenger av eller deler et rom uten å stjele gulvareal slik som med sidehenglede dører, og er en viktig grunn til at skyvedører er opplagte valg for trangbodde.


TIPS! Skyvedører i glass og svartlakkert aluminium gir en moderne, industriell stil og lar deg lukke igjen mellom rommene uten at du må gi avkall på lyset.Relevante artikler

Varme følelser

Velkommen hjem!

Nytt bad til en rimelig penge

Velkommen inn!